Productbeschrijving
Details
Het dubbel gebakken brood beschuit genaamd “paximadi”, is misschien wel het meest authentieke en symbolische Griekse voedsel, sterk verbonden met de cultuur en de tradities van het Minoïsche volk uit het verleden, en is een van de basis-ingrediënten van het Mediterraan dieet en het geheim van de lange levensduur van de Kretenzers.
Een zeer eenvoudig maar uniek recept, dat van de ene generatie overgaat naar de volgende. Paximadi is een uitstekende combinatie van puurheid, hoge voedingswaarde en gastronomie.
In Zuid-Kreta, dichtbij Faistos, de beroemde oude Minoïsche stad, vonden wij een bakkerij die de Kretenzische waarden respecteert maar ook moderne methoden toepast om een hoge kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen. Onze bakkers gebruiken hun passie voor hun producten in combinatie met traditionele kennis om “Stories of Greek Origins” Biologisch gerstbeschuit te produceren. Een ambachtelijk, puur, biologisch recept, een mix van tarwemeel, zuurdesem en gist.
Het wordt aangeboden in een verpakking die kwaliteit en erfgoed respecteert: het beschuit wordt uiterst zorgvuldig in een transparante beschermingszak geplaats, hierna wordt het geseald en uiteindelijk wordt het geheel in een milieuvriendelijke kartonnen doos verpakt, voorzien van grafische voorstellen die het verhaal vertellen. Ze worden dubbel gebakken, zijn knapperig, niet hard, special, origineel. “Stories of Greek Origins” Biologisch dubbel gebakken gerstbeschuit uit Faistos, Kreta, is de Griekse, klassieke uitvoering van overheerlijk brood!
Extra informatie
Extra informatie
Gewicht | 0.2000 |
---|---|
Country of Manufacture | Griekenland |
Product From | Nee |
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren