Retourneren

 

 

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren.

 

Mocht een product desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u dit product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Wanneer u uw bestelling in deelleveringen ontvangt, geldt de termijn van 14 dagen na ontvangst van de laatste levering.

 

Wij verzoeken u de retourzending eerst telefonisch of per email aan ons te melden.

 

Er zijn wel wat voorwaarden verbonden: wij nemen alleen producten retour in de originele gevouwen staat en indien deze in de originele en onbeschadigde verpakking zitten (inclusief eventuele plastic hoes of stofzak), compleet zijn, niet gewassen, niet gebruikt en onbeschadigd.

 

De kosten van retour zenden zijn voor uw rekening. U dient zelf het voor retour bestemde pakket aan te bieden bij Post.nl. Dit moet u doen binnen 5 werkdagen na uw retour aanmelding. Gelieve het pakket voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen.

 

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij deze per e-mail aan u bevestigen. Testaccio betaalt na bevestiging van uw retourzending uw geld direct terug of stuurt u, op uw verzoek, een nieuw gekozen artikel toe. De verzendkosten van een nieuwe keuze neemt Testaccio voor haar rekening.

 

Wij accepteren retouren uitsluitend op de hierboven omschreven wijze.

 

De kosten voor het verzenden zijn voor uw eigen rekening, tenzij gezien de aard van uw klacht anders is overeengekomen. Wij zullen dan de door u gemaakte verzendkosten na ontvangst van de artikelen op uw bankrekeningnummer overmaken. U dient uw retouren altijd voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen.